Man uses EGO hedge trimmer
Man uses EGO hedge trimmer

EGO Power+ Technologie

De gepatenteerde 56V ARC Lithium technologie is uniek in zijn soort en geeft ultieme prestaties. We zijn constant bezig om de grenzen van de accutechnologie te verleggen en voelen ons verbonden om dit te blijven doen.

In de afgelopen dertig jaar hebben we tal van patenten toegewezen gekregen en hebben we tal van wereldprimeurs op onze naam staan. Momenteel behoren we tot de grootste producenten van accu tuinmachines, met een jaarlijkse productie van meer dan 10 miljoen machines die in 65 landen wereldwijd worden verkocht.

HET EGO POWER+ ACCU PLATFORM

Laten we beginnen met de prestaties die de kracht van brandstof overtreft. De EGO Power+ 56V ARC Lithium accu is innovatief ontworpen en geeft maximale koeling. De accu is schoner, stiller en veiliger voor het milieu en kent geen uitstoot en heeft een laag trillingsniveau. Kortom, veiliger en gezonder voor jezelf! Alle 56V ARC Lithium accu's zijn uitwisselbaar met alle machines in het assortiment. Er is dus een accu voor elke machine en voor elke klus. Hoe groter de accu, des te meer capaciteit, kracht en looptijd.

  • Schoner

    Er is geen noodzaak meer tot aanschaf en opslag van brandbare brandstoffen. Sterker nog, u kunt genieten van het werken in uw tuin zonder uitstoot! De toekomst van tuinmachines is dat ze door een accu worden aangedreven.

  • Stiller

    De tuinmachines van EGO Power+ maken minder lawaai en hebben een lager trillingsniveau dan traditionele tuinmachines, welke zijn aangedreven door brandstof. Alle tuinmachines zijn ontwikkeld om optimale prestaties te geven.

  • Veiliger

    Onze ARC Lithium™ technologie is uniek, toonaangevend en voorziet al onze tuinmachines van energie. Geen opslag nodig van brandbare stoffen, waardoor de ruimte beter kan worden benut en geen stank van brandstof.

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE

De looptijd van een accu is een belangrijk aspect. Daarom hebben we producten gebouwd die dit technologisch kunnen ondersteunen. Niet alleen door efficient te werken met koolborstelloze motoren, maar ook door laadtechnologie te ontwikkelen die de laadtijd van een accu tot een minimum beperkt. In slechts 30 minuten is een 2,5Ah accu met de snellader volledig opgeladen. Er zijn enorm veel redenen te bedenken om over te stappen op accu tuinmachines, zonder daarbij consessies te doen aan de prestaties.