EGO Power+ Battery
EGO Power+ Battery

VERMOGEN EN PRESTATIES

DE 56V ARC Lithium™ accu heeft de grootste energiecapaciteit die op de markt verkrijgbaar is. De prestaties komen hierdoor op een hoger niveau te liggen. De accu kan de zwaarste klussen probleemloos aan, terwijl op hetzelfde moment het probleem wordt opgelost aangaande bedrijfskosten, schadelijke uitstoot en het trillingsniveau.

De 56V ARC Lithium ™ accu is uniek in vergelijking met de concurrentie, dankzij de KeepCool™ technologie, een slim energiebeheer systeem, supersnel opladen en tal van andere innovaties die gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid bieden. De prestaties van deze accu overtreffen de concurrentie op zowel mechanisch, chemisch als op elektrisch vlak.

Meer dan 25 jaar ervaring is opgebouwd in het ontwikkelen van accutechnologie, waarbij het merendeel van onze hoge kwaliteitscomponenten in eigen productiecentra worden geproduceerd.

AL HET VERMOGEN VAN BENZINE, MAAR DAN ZONDER BENZINE

Historisch gezien zijn de prestaties van accu tuinmachines veelal ondergewaardeerd. EGO loopt inmiddels voorop met bekroonde accutechnologie waar brandstof simpelweg geen antwoord op heeft. De gepatenteerde 56V ARC Lithium™ accutechnologie levert de prestaties van brandstof aangedreven tuinmachines, zonder alle negatieve aspecten van de brandstof.

DE ACCU AAN DE BINNENKANT

 • Keep Cool™ technologie

  Het innovatieve ontwerp van de accu draagt bij om oververhtitting en daarmee uitval te voorkomen. Elke accucel is gewikkeld in ons unieke Keep Cool™ materiaal. Dit zorgt er voor dat de accucellen langer de optimale temperatuur behoudt.

 • Intelligent vermogen

  De 56V ARC Lithium™ accu is voorzien van intelligent energebeheer. Elke individuele accucel wordt continu gemonitord en geoptimaliseerd. Daarom heeft u altijd het beste vermogen, uitstekende prestaties en lange looptijden.

 • Inschuiven aan de buitenkant

  In tegenstelling tot andere merken, waar de accu zit opgesloten in de machine, schuift u de accu van EGO aan de buitenkant van de tuinmachine, zodat de accu optimaal gekoeld blijft. De accu is tegen stof en vocht beschermd middels een harscoating.

 • Snel opladen

  Het intelligente controlesysteem van de accu monitort continu elke accucel op hitte en energie om hierdoor zo effectief en zo snel mogelijk te kunnen opladen. Als voorbeeld is een 2,5Ah accu in 30 minuten volledig opgeladen met de snellader.

 • Optimale flexibiliteit

  De toonaangevende accutechnologie wordt toegepast op alle tuinmachines. Alle ARC Lithium™ 56V accu's kunnen worden gebruikt op het gehele assortiment van EGO. Hoe groter het formaat van de accu, hoe groter het vermogen, de energiecapaciteit en de looptijd

 • Geruststelling

  De producten van EGO Power+ kennen een unieke garantietermijn tot wel 5 jaar, na registratie binnen 30 dagen na aanschaf. Lees hierover meer in onze garantievoorwaarden.

BRANDSTOF BEHOORT TOT HET VERLEDEN

Onze maatschappij is meer en meer aan het verschuiven van het gebruik van fossiele brandstoffen naar de richting van schonere en groenere alternatieven. Veel steden in de VS, waaronder Los Angeles, hebben brandstof aangedreven bladblazers al verboden. Als we kijken naar Europa, dan heeft Berlijn dit voorbeeld opgevolgd. 

De voorsprong van EGO op het gebied van accutechnologie heeft aangetoond dat de bezwaren tegen accu tuinmachines aangaande vermogen en prestaties weggenomen zijn. De accu tuinmachines van EGO hebben lagere gebruikskosten en zijn beter voor het milieu en de gezondheid van de gebruiker. Daarnaast bieden ze ook nog lange looptijden en snelle laadtijden. Brandstof behoort tot het verleden, laten we het daar houden.