LANGDURIGE GARANTIE VOOR LANGDURIG GEBRUIK

Bij EGO zijn we trots op het produceren van accu tuinmachines die niet alleen de prestaties van brandstof aangedreven tuinmachines overtreft. Ze zijn betrouwbaar en solide gebouwd. Juist daarom heeft een EGO tuinmachine verlengde garantietermijnen * waarop je kunt vertrouwen.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze accu tuinmachines. Daarom geven wij 3 jaar garantie op de machines uit het Professional-X assortiment bij professioneel gebruik. We geven 2 jaar garantie op de machines uit het Professional assortiment bij professioneel gebruik. Deze garantie geldt uitsluitend na registratie binnen 30 dagen na aankoop. We geven 5 jaar garantie op alle machines bij particulier gebruik en 3 jaar op de accu’s, na registratie binnen 30 dagen na aankoop.

De ondersteuning van ons dealer netwerk

EGO heeft een landelijke dekking en werkt uitsluitend met geautoriseerde dealers. U vindt een EGO dealer altijd bij u in de buurt. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen we de juiste tuinmachine aanbevelen en een diagnostisch rapport verzorgen om uw tuinmachines in topconditie te houden voor de komende jaar

30 dagen niet goed geld terug garantie

We bieden een 30 dagen niet goed geld terug garantie voor particulier gebruik van alle EGO Power + tuinmachines. Bent u niet geheel tevreden, retourneer dan uw aankoop voor een volledige teruggaaf.

**30 dagen niet goed geld terug garantie is niet van toepassing op: tuinmachines welke voor professionele doeleinden worden gebruikt, de 12V grasschaar/buxusschaar, accu’s en laders (tenzij aangeschaft als onderdeel van een set) of ZT4200E-L. * Voor defecten die te wijten zijn aan materiaal- en/of fabricagefouten. Slijtende delen vallen hier niet onder. Bezoek onze website voor de algemene voorwaarden.

 

EGO GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Deze garantie houdt geen beperking in van de rechten van de koper voortkomend uit een verkoopovereenkomst met de wederverkoper of van toepasbare statutaire rechten.

Producten met gebreken  zullen kosteloos worden gerepareerd of vervangen indien kan worden aangetoond dat de gebreken zijn veroorzaakt door een materiaal- of productiefout.

Deze garantie geldt niet voor onderdelen of hulpaccessoires die bij gebruik aan slijtage onderhevig waren.

Deze garantie geldt alleen voor gebreken die voortkomen uit gewoon gebruik en geldt niet voor storing, mankement of gebrek voortkomend uit foutief gebruik of misbruik (met inbegrip van gebruik dat het vermogen van het product te boven gaat en bovenmatige blootstelling aan water of regen), ongelukken, verwaarlozing of ondeugdelijke installatie en ondeugdelijk onderhoud of opslag.

Deze garantie geldt uitsluitend voor de oorspronkelijke koper bij de detailhandel en mag niet worden overgedragen.

Deze garantie geldt niet voor schade voortkomend uit wijziging, verandering of ongeoorloofde reparaties.

Aanspraken verricht onder deze garantie dienen binnen de garantieperiode te worden verricht. Het gereedschap dient tezamen met het oorspronkelijke betalingsbewijs van de aankoop (met vermelding van verkoopdatum en productbeschrijving) te worden geretourneerd aan de wederverkoper van wie het gereedschap oorspronkelijk is aangekocht. Ingeval dit niet mogelijk blijkt, kunt u met de gegevens die u op deze website vindt, contact opnemen met het bevoegde EGO Power+ servicecentrum in uw omgeving.

Defectieve EGO Power+ accu’s MOGEN NIET worden verstuurd middels het transportsysteem van een derde partij zonder voorafgaand contact met de detailhandel waar deze zijn gekocht.

Elke andere aanspraak dan die op het recht op correctie van het defect zoals beschreven in deze garantie is uitgesloten. De garantieperiode voor het gereedschap wordt niet verlengd of vernieuwd als gevolg van een correctie uitgevoerd op het gereedschap.

 

30 dagen niet goed geld terug garantie

Als u niet tevreden bent met uw aankoop van een EGO Power+ product, kunt u deze binnen 30 dagen na aankoop retourneren. U krijgt het volledige aankoopbedrag terug, op voorwaarde dat u het originele aankoopbewijs kunt  overleggen.

Deze aanbieding geldt niet voor reclameaanbiedingen, accessoires, accu's en opladers (tenzij deze zijn aangeschaft als onderdeel van een set) of ZT4200E-L. Deze aanbieding is niet geldig voor machines welke zijn aangeschaft door een geregistreerde onderneming en/of is gebruikt voor professionele doeleinden. Als u een product binnen 30 dagen wilt retourneren, dan kan dat alleen bij het verkooppunt waar u EGO heeft aangeschaft.

Deze aanbieding is alleen verkrijgbaar bij deelnemende EGO dealers en geldig vanaf 01/01/2022 - 31/12/2022.

Als het product wordt geretourneerd in een onbruikbare en/of slechte staat, heeft de dealer het recht om u niet het volledige bedrag te restitueren of zelfs in zijn geheel te weiegeren. Zorg ervoor dat u het product retourneert in de originele en onbeschadigde verpakking.

Als het product is gekocht als onderdeel van een set en/of reclameaanbieding, moeten alle onderdelen van de set en/of de reclameaanbieding worden geretourneerd in de originele staat. 

Verzend- en/of transportkosten worden niet vergoed bij terugbetaling. Deze promotionele aanbieding is niet overdraagbaar en is niet inwisselbaar voor contanten.