HET KIEZEN VAN DE JUISTE ACCU TUINMACHINE

Het assortiment van EGO biedt de juiste balans tussen vermogen en de toepassingen voor particulier en professioneel gebruik.

De Arc Lithium accutechnologie gecombineerd met het best-in-class ergonomisch ontwerp levert ongekende prestaties, met maximaal vermogen en rendement afgestemd op het gebruik buitenshuis.

  • POWER+ ASSORTIMENT
    De prestaties van brandstof aangedreven machines, voor kleine tot middelgrote tuinen.
  • PROFESSIONAL ASSORTIMENT
    Professionele tuinmachines geschikt voor grote tuinen en de professioneel gebruik.
  • PRO-X ASSORTIMENT
    Extreem krachtig assortiment voor professioneel gebruik in de openbare ruimte.

WELK ACCU ASSORTIMENT IS GESCHIKT?

We hebben 3 assortimenten zorgvuldig samengesteld (Power+, Professional en Pro-X). Hierdoor kunt u de juiste machine voor uw gebruik selecteren. De accu kunt u uitkiezen afhankelijk van vereist comfort, gewicht, looptijd en prestatie.

De tuinmachines van EGO zijn geschikt voor particulier en professioneel gebruik. Ze zijn degelijk en duurzaam  gebouwd, maar vooral vriendelijk in gebruik. Ze hebben tevens lange looptijden, omdat ze worden aangedreven door 56V Arc Lithium accu's. Ze zijn veilig en comfortabel in gebruik dankzij het intuitief ergonomisch ontwerp en het lage trillingsniveau. Ze zijn stil en stoten geen schadelijke stoffen uit.

Er zijn modellen met meerdere functies dan wellicht nodig, of ze zijn groter en krachtiger dan gewenst. Het assortiment Power+ is bestemd voor kleine en middelgrote tuinen. De producten zijn uitstekend geschikt voor particulier gebruik en zelfs makkelijk om mee te nemen naar de volkstuin.

Als hovenier of als eigenaar van een grote tuin heeft u tuinmachines nodig met specifiek eigenschappen en functies waarmee u meer doet in minder tijd en die lange looptijden geeft voor comfort en veiligheid. Als dit het geval is, en u wilt dagelijks aan de slag, dan bent u het beste af in het Professional assortiment.

Onze accu tuinmachines zijn tevens de beste keuze als het gaat om grote projecten, zoals gemeentelijk onderhoud, onderhoud in de openbare ruimte en ter ondersteuning van de aannemers. Het  Pro-X assortiment is het meest krachtig en het meest robuust gebouwd om dagelijks de zwaarste klussen te kunnen doen. 

Het assortiment van EGO Pro-X vereist minder onderhoud dan traditioneel brandstof aangedreven tuinmachines. Ze zijn ergonomisch ontworpen en zijn perfect in balans om langer door te kunnen werken. Dit bevordert de productiviteit en de gezondheid van de gebruiker. Met een laag trillingsniveau, stil in gebruik en nul  uitstoot dragen ze ook bij aan uw duurzaamheids- en milieudoelstellingen.