NIET-PROFESSIONELE SNOERLOZE BLADBLAZERS

  • Variabele snelheid
    Voor precies blazen. (Enkel geselecteerde modellen)
  • Turboboostmodus
    Extra vermogen voor moeilijk te verwijderen voorwerpen. (Enkel geselecteerde modellen)
  • Straalmotortechnologie
    Met grote blaasbuis voor maximale luchtstroom

COMPACTE EN KRACHTIGE BLADBLAZERS 

De snoerloze bladblazers uit het EGO Power+ assortiment zijn compact en dus comfortabel in gebruik en makkelijk op te bergen. Toch presteren ze net zo goed als professionele snoerloze blazers. Schoon, stil en veilig werken met blazers die lang meegaan. 

Elk apparaat werd ontwikkeld om hard te werken, zelfs in moeilijke omstandigheden. De bladblazers worden aangedreven door een zeer efficiënte borstelloze motor met straalmotortechnologie, en de grote blaasbuis zorgt voor een maximale luchtstroom. 

De zeer efficiënte motor werkt langer en produceert minder trillingen. Omdat ze stiller en lichter zijn, geen schadelijke stoffen uitstoten en minder trillen kunt u langer werken in alle comfort. 

Onze snoerloze bladblazers hebben een ARC Lithium™ accu waardoor ze indrukwekkend lang meegaan. Het vermogen en de prestaties van onze accu overtreffen zelfs de alternatieven op benzine.

De variabele snelheidsregeling is standaard voor alle Power+ bladblazers. Zo behoudt u steeds de controle, zelfs in de uiterst krachtige turboboostmodus, en kunt u afgevallen bladeren en dergelijke moeiteloos de baas.

Alle snoerloze Power+ bladblazers zijn ontwikkeld om langer mee te gaan zodat het onderhoud minder lang duurt en minder kost. Al het snoerloze gereedschap in het Power+ assortiment is compatibel met de draagbare accu, wat de nodige flexibiliteit biedt om elke klus te klaren.

Bekijk alle assortimenten
Power+ Assortiment