PAD5001E

NEXUS ESCAPE OMVORMER 400W

Aanbevolen verkoopprijs
Share this product

Met 3 verschillende USB aansluitingen en een 220-240V~50Hz stopcontact is de nieuwe EGO Power+ Nexus Escape in staat om meerdere elektrische apparaten tot 500 Watt op te laden of van stroom te voorzien. De zuivere Sinusgolf maakt hem geschikt voor gebruik met zelfs de meest gevoelige elektronische apparaten.

We bieden de producten van EGO Power+ aan met een verlengde garantie tot maar liefst 5 jaar, mits binnen 30 dagen geregistreerd. Lees voor meer informatie onze.garantievoorwaarden.

Volledige omschrijving
De Nexus Escape biedt stroom waar en wanneer dit nodig is en is uitwisselbaar met alle EGO ARC Lithium™ accu’s. De Nexus Escape is voorzien van een 220-240V~50Hz stopcontact en heeft 3 USB aansluitingen. Afhankelijk van het type accu kan de Nexus Escape (max 500W) mobiele telefoons, laptops, camera’s en andere elektrische apparaten opladen, maar hij laat ook je verlichting branden. De Nexus Escape is licht in gewicht en past prima in een rugzak en is ideaal voor camping, strand, boot, festivals en in en om het huis.
PRODUCT SPECIFICATIES
Batterijspanning56 V
Aantal accupoorten1
Output Voltage & Frequency220-240V
Max. Ononderbroken uitgangsvermogen400 W
Piek uitgangsvermogen800 W
Charger IncludedNee
Competible With Solar ChargerNee
Type AC-stopcontacten220-240V
Aantal AC-stopcontacten1
Type USB-poortenType A & C
Aantal USB-poorten3
BLE-aansluitingNee
Wifi-verbindingNee

Bent u al in het bezit van een EGO Power+ product? Registreer uw product voor verlenging van de garantietermijn.

Registreer uw garantie