MAAIDRAAD, MESSEN EN ACCESSOIRES VOOR ELKE KLUS
BMH1000

MULTITOOL OPBERGTAS OP WIELEN

Met de hoeveelheid multi-tool hulpstukken die we te bieden hebben, heb je een handige en veilige plek nodig om ze op te bergen. De verrijdbare tas is speciaal gemaakt voor het vervoeren van de motorkop, hulpstukken, accu's en andere accessoires tussen klussen door als je ze professioneel gebruikt of om ze op een veilige plek te bewaren tussen je wekelijkse huishoudelijke tuinklussen door.

Bekijk de volledige omschrijving hieronder

Deel dit product
Aanbevolen verkoopprijs 79.99

PRODUCT SPECIFICATIES

Show all

VOLLEDIGE PRODUCTOMSCHRIJVING

Nu je al je EGO multi-tool hulpstukken en stroomkop hebt, heb je een plek nodig om ze op te bergen en veilig mee te nemen. De multitooltas heeft een robuust wielsysteem, zodat je hem gemakkelijker kunt vervoeren en manoeuvreren. Elastische riemen in de tas zorgen ervoor dat je gereedschap veilig opgeborgen blijft en dat de batterijen, opladers en andere accessoires niet kunnen bewegen. Het extra grote openingsontwerp betekent dat je de tas volledig kunt openen om het gereedschap bloot te leggen, zodat je de gewenste hulpstukken gemakkelijk kunt vinden en verwijderen. De tas is gemaakt van stevig, weerbestendig canvas dat bestand is tegen schuren en slijtage, zodat je multitools beschermd blijven. De onderste laag binnenin is gemaakt van plastic, waardoor je de tas gemakkelijk kunt schoonmaken, en een apart vak in de tas zelf houdt de batterij uit de buurt van de hulpstukken in de hoofdruimte, zodat deze nog beter beschermd is. Aan de buitenkant van de tas zit een zakje met ritssluiting waarin je accessoires zoals veiligheidsbrillen en handschoenen kunt opbergen, zodat je altijd goed beschermd bent.

VOORDELEN VAN EGO POWER+ TECHNOLOGIE

 • ACCUVERMOGEN EN COMBINEERBAARHEID
  Levert voor elke klus het vermogen dat je nodig hebt. Onze 56V ARC Lithium™ accu is een technisch hoogstandje dat de concurrentie op elk vlak overtreft en het vermogen heeft om beter te presteren dan benzine. Al onze 56V ARC Lithium™ accu's zijn onderling uitwisselbaar in het hele draadloze EGO assortiment - er is dus een accu voor elk gereedschap en elke klus.
 • DUURZAAMHEID EN PRESTATIES
  Als ervaren, marktleidend bedrijf en onderdeel van de Chervon Groep, zijn we trots op onze optimale werkmethoden, die ervoor zorgt dat onze producten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. We hebben zelfs zoveel vertrouwen in de kwaliteit en prestaties van ons gereedschap dat we marktleidende garanties bieden op zowel gereedschap als accu's voor professionele en particuliere gebruikers.
 • MILIEUVRIENDELIJKHEID
  Bij EGO denken we verder dan prestaties. Onze experts zijn continu bezig met het innoveren van gereedschap voor een betere wereld. EGO's 56V ARC Lithium™ batterijen presteren niet alleen beter dan brandstof, ze zijn ook beter voor het milieu. Help ons om Europa naar een toekomst met accu's te leiden en kies voor de slimmere, groenere manier om in de buitenlucht te werken.

BATTERIJEIGENSCHAPPEN

 • EEN BATTERIJ ALS GEEN ANDER
  Ontworpen voor maximale prestaties
  01 / 05
  Volgende
 • AAN DE BUITENKANT GEMONTEERDE BATTERIJ
  Blijft koel om langer vermogen te leveren
  02 / 05
  Volgende
 • ENERGIEBEHEERSYSTEEM
  Toont het resterende energieniveau van de batterij
  03 / 05
  Volgende
 • UNIEKE 'KEEP COOL'™ TECHNOLOGIE
  Houdt prestaties in stand door oververhitting te voorkomen
  04 / 05
  Volgende
 • INNOVATIEF BOOGVORMIG ONTWERP
  Zorgt voor een lagere temperatuur in de batterij
  05 / 05
  Start
VOOR EEN SCHONERE, STILLERE EN VEILIGERE TOEKOMST.
STAP OVER OP EEN ACCU EN PLANT TEGELIJKERTIJD EEN BOOM.
KOOP EGO ONLINE:

Voor het online aanschaffen van artikelen in het EGO assortiment,  wordt u door middel van onderstaande link doorgeleid naar de EGO webshop: