PROFESSIONAL-X SNOERLOZE HEGGENSCHAREN

HEGGENSCHAAR MET UITMUNTENDE PRESTATIES DE HELE DAG LANG

De snoerloze heggenscharen van EGO zijn goed uitgebalanceerd, precies en krachtig met een grote trimcapaciteit, waardoor ze de ideale keuze zijn voor professionele tuinaanleggers en tuinonderhoudsteams.

De snoerloze heggenscharen uit ons Professional-X assortiment zijn uitgerust met een aantal slimme functies om veiliger en comfortabeler te werken. Ze zijn uitgerust met een bladpuntbescherming en een veiligheidsknop die de stroom uitschakelt wanneer de knop wordt losgelaten. 

Onze veiligheidskenmerken - geen schadelijke uitstoot, weinig lawaai of trillingen - bevorderen het welzijn en de productiviteit van uw team zodat ze langer kunnen werken in alle comfort. 

Dankzij de lasergesneden en diamantgeslepen staalbladen gaat de ARC Lithium™ accu gaat ook indrukwekkend lang mee. U zult ervan versteld staan hoeveel heggen u kunt scheren zonder de ARC Lithium™ accu op te laden. 

Ons snoerloos tuingereedschap verlegt de grenzen van de accutechnologie met zijn vermogen en prestaties die alternatieven op benzine overtreffen. Het tilt benzinevrij tuinieren naar een hoger niveau en garandeert een optimale productiviteit. 

Alle snoerloze Professional-X heggenscharen zijn ontwikkeld om langer mee te gaan zodat het onderhoud minder lang duurt en de onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt. 

Het Professional-X assortiment van EGO heeft een maximaal accuvermogen dat alternatieven op benzine overtreft. Al het snoerloze gereedschap in het Professional-X assortiment is compatibel met een aantal accu-opties, wat de nodige flexibiliteit biedt om elke klus te klaren.
 

Terug naar Professional-X
Professional-X Assortiment