Ego Power Plus - Ego Power+  Grastrimmers en Bosmaaier
Ego Power Plus - Ego Power+  Grastrimmers en Bosmaaier

PROFESSIONAL-X SNOERLOZE GRASTRIMMERS EN BOSMAAIERS

Onze perfect uitgebalanceerde grastrimmer en bosmaaier zijn veilig en comfortabel om de hele dag te gebruiken en vereisen minder onderhoud. Ideaal voor tuinonderhoud op grote schaal, trilt minder en produceert geen schadelijke uitstoot.

UITMUNTENDE PRESTATIES DE HELE DAG LANG 

Het snoerloze Professional-X assortiment grastrimmers en bosmaaiers werd ontwikkeld professionele tuinaanleggers en tuinonderhoudsteams.

Het Professional-X assortiment snoerloze bladblazers van EGO werd ontwikkeld om lang mee te gaan en de hele dag lang te werken. Ideaal om schoon, stil, veilig en efficiënt te werken in de moeilijkste omstandigheden. 

Ze hebben een verstelbare handgreep, een variabele snelheidsregeling, een grote maaibreedte en een maaikop met dubbele draad. Ze produceren minder trillingen en helpen te sneller maaien. 

Alle snoerloze Professional-X grastrimmers en bosmaaiers zijn ontwikkeld om langer mee te gaan zodat het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Ze zijn stiller en lichter, stoten geen schadelijke stoffen uit en trillen minder waardoor uw personeel langer kan werken in alle comfort. 

De trimmers en bosmaaiers hebben een softstart en de constante snelheidsregeling garandeert een gelijkmatig resultaat en de draaiende stootknop verslijt niet door contact met de grond. De ARC Lithium™ accu gaat indrukwekkend lang mee. U zult ervan versteld staan hoelang u kunt snoeien zonder de accu op te laden. Dit accugereedschap presteert net zo goed als benzine, maar dan zonder schadelijke walmen, lawaaihinder of harde trillingen.

Ons snoerloos tuingereedschap verlegt de grenzen van de accutechnologie met zijn vermogen en prestaties die alternatieven op benzine overtreffen. Het tilt benzinevrij tuinieren naar een hoger niveau en garandeert een optimale productiviteit. 

Het Professional-X assortiment van EGO heeft een maximaal accuvermogen dat alternatieven op benzine overtreft. Al het snoerloze gereedschap in het Professional-X assortiment is compatibel met een aantal accu-opties, wat de nodige flexibiliteit biedt om elke klus te klaren.