PROFESSIONAL-X SNOERLOZE BLAZER

BLADBLAZER MET UITMUNTENDE PRESTATIES DE HELE DAG LANG

Het Professional-X assortiment snoerloze bladblazers van EGO gaat lang mee. Ideaal om schoon, stil, veilig en efficiënt te werken. 

Elk stuk tuingereedschap werd ontwikkeld om de hele dag lang hard te werken in de meest uitdagende omstandigheden. Ze zijn ideaal voor professioneel gebruik, zoals tuinaanleg of tuinonderhoudsteams.

De bladblazers worden aangedreven door een zeer efficiënte borstelloze motor met straalmotortechnologie, en de grote blaasbuis zorgt voor een maximale luchtstroom. De zeer efficiënte motor werkt langer en produceert minder trillingen, wat veel gezonder is voor uw personeel. Ze zijn stiller en lichter, stoten geen schadelijke stoffen uit en trillen minder waardoor uw teams langer kunnen werken in alle comfort. 

De ARC Lithium™ accu gaat indrukwekkend lang mee zodat u zo lang mogelijk kunt werken als nodig. Onze snoerloze bladblazers verleggen de grenzen van de accutechnologie met hun vermogen en prestaties die alternatieven op benzine overtreffen. Ze tillen benzinevrij tuinieren naar een hoger niveau en garanderen een optimale productiviteit. 

De variabele snelheidsregeling is standaard voor alle Professional-X bladblazers. Zo behoudt u steeds de controle, zelfs in de uiterst krachtige turboboostmodus, en kunt u afgevallen bladeren en dergelijke moeiteloos de baas.

Alle snoerloze Professional-X bladblazers zijn ontwikkeld om langer mee te gaan zodat het onderhoud minder lang duurt en minder kost.

Het Professional-X assortiment van EGO heeft een maximaal accuvermogen dat alternatieven op benzine overtreft. Al het snoerloze gereedschap in het Professional-X assortiment is compatibel met een aantal accu-opties, wat de nodige flexibiliteit biedt om elke klus te klaren.

Terug naar Professional-X
Professional-X Assortiment