ACCU'S EN LADERS

UITMUNTENDE ACCUPRESTATIE DE HELE DAG LANG 

Onze ARC Lithium™ 56V technologie biedt een maximaal accuvermogen dat alternatieven op benzine overtreft. Een uitstekende keuze voor mensen die ons Professional-X assortiment dag in dag uit gebruiken.

De 56V ARC Lithium™ accu's van EGO zijn onderling verwisselbaar voor het hele snoerloze EGO-gamma.
Er is dus een accu voor elk stuk gereedschap en elke klus. Hoe groter de accu, hoe groter het vermogen en hoe langer de werkingsduur.
 Elke accu is ontwikkeld voor optimale prestaties en heeft een groter
vermogen dan alle andere draagbare accu’s. 

Onze ARC Lithium 56V-accutechnologie levert de grootste energiecapaciteit op de markt van draagbare accu's. Met een accuvermogen variërend van 2,0 Ah tot 7,5 Ah kiest u voor elke klus het vermogen dat u nodig hebt. De accu’s laden ook sneller op met ons slim laadsysteem. 

Deze innovatieve technologie stoot geen schadelijke stoffen uit, en produceert minder trillingen en geluid. Ze is dus schoner, stiller en veiliger voor het milieu. Eén accu voor alle gereedschap: klik de accu in het snoerloze Professional-X apparaat en ga meteen aan de slag. Onze accu's kunnen ook aan een riem of harnas worden bevestigd om het werk lichter te maken.

HET ACCURUGHARNAS UIT HET PROFESSIONAL-X ASSORTIMENT

Onze ergonomische accurugharnassen en accuhouders zijn zeer comfortabel. Het gewicht wordt gelijkmatig verspreid en de gewatteerde riemen bieden extra comfort de hele dag lang.

U kunt de EGO accu uit het harnas halen zodat anderen hem ook kunnen gebruiken. Als iedereen zijn eigen harnas heeft, bevordert dit ook de hygiëne. De accu’s zijn compatibel met alle EGO Power+ gereedschap en u kunt een hele dag werken zonder de accu op te laden.

Om optimale prestaties, efficiëntie en duurzaamheid te garanderen zijn deze accu's met hoge energiecapaciteit uitgerust met een slimme technologie die de individuele accucellen monitort en koelt, zowel wanneer de accu in gebruik is als wanneer hij oplaadt. 

Ze zijn ook ongelofelijk sterk en duurzaam. Met een Professional-X rugaccu blijft uw gereedschap zelfs tijdens een stortbui werken. De superrobuuste behuizing kan trouwens ook tegen een stootje.

Onze Professional-X rugaccu's bieden de nodige stroom en werktijd voor veeleisende klussen. Onze accu's doen het zelfs beter dan veel van de huidige alternatieven op benzine. En dat zonder het lawaai, de uitstoot van schadelijke stoffen en de trillingen.

Terug naar Professional-X
Professional-X Assortiment