NIET-PROFESSIONELE SNOERLOZE KETTINGZAGEN

KETTINGZAGEN WAARBIJ VEILIGHEID EN COMFORT PRIMEREN

Welkom bij het EGO Power+ assortiment snoerloze kettingzagen. Ontworpen om de moeilijkste klussen makkelijk te klaren. Ze zijn uitgerust met tal van doordachte functies voor uw veiligheid waardoor elke tuinier nu ook kan genieten van snoerloze technologie van professionele kwaliteit. 

Vooral ons Power+ assortiment kettingzagen biedt een vinnige kettingsnelheid en een ruime selectie bladlengtes om moeiteloos takken en middelgrote boomstammen af te zagen. Deze kettingzagen werden ontworpen voor minder zware klussen en zijn perfect voor dichte begroeiing, het snoeien van fruitbomen of hout zagen voor brandhout. 

We hebben sterk geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, en we weten hoe belangrijk het is dat het gereedschap niet alleen sterk is, maar ook comfortabel in gebruik. Zonder accu wegen de kettingzagen minder dan 4kg. Een kettingzaag met de 2,5 Ah accu uit de kit (CS1401E) weegt slechts 5kg.

Dankzij de kettingspanner kunt u zonder gereedschap de ketting makkelijk aanspannen en wisselen, terwijl het automatische smeersysteem ervoor zorgt dat de ketting te allen tijde vrij kan bewegen. Via het handige doorzichtige venstertje kunt u zien of de kettingzaag olie nodig heeft. 

Onze snoerloze kettingzagen gaan ook indrukwekkend lang mee. U zult ervan versteld staan hoelang u kunt zagen zonder uw accu op te laden. Alle snoerloze kettingzagen in het Power+ assortiment zijn ontwikkeld om langer mee te gaan zodat het onderhoud minder lang duurt en minder kost.

Bekijk alle assortimenten
Power+ Assortiment