NIET-PROFESSIONELE SNOERLOZE MAAIERS

SNOERLOZE GRASMAAIERS DIE NET IETS ANDERS ZIJN

Met het EGO Power+ assortiment snoerloze grasmaaiers werkt u schoon, stil en veilig. De handige functies besparen tijd en moeite want u hebt betere dingen te doen tijdens het weekend.

Ons Power+ grasmaaierassortiment is perfect voor kleine tot middelgrote tuinen. De kleinere maaibreedte is voldoende om uw gazon volledig te maaien en biedt de nodige wendbaarheid om dichtbij bomen, struiken en andere hindernissen te maaien die anders moeilijk bereikbaar zijn. De oppervlakte die u kunt maaien zonder uw accu op te laden hangt af van de maaikit die u aanschaft. Dit assortiment bevat duwmaaiers en zelfrijdende maaiers voor meer flexibiliteit in de tuin. 

Bij aankoop van een maaier uit het Power+ assortiment voor niet-professioneel gebruik, krijgt u 5 jaar garantie. Als u de maaier professioneel gebruikt, krijgt u 1 jaar garantie. U kunt uw garantie claimen wanneer u uw product binnen 30 dagen na aankoop registreert. 

Alle snoerloze EGO grasmaaiers zijn aanzienlijk stiller dan traditionele alternatieven op benzine. De maaiers stoten geen schadelijke stoffen uit en produceren veel minder trillingen dan benzinemaaiers waardoor ze beter zijn voor het milieu en comfortabeler in gebruik. Als u weinig tijd hebt en 's avonds het gras moet maaien of het gras liever maait wanneer het koeler is, verlichten de ledkoplampen uw pad. 

Onze maaiers hebben accu's en zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn ook zo ontwikkeld dat ze weinig onderhoud vragen, wat onderhoudskosten tot een minimum beperkt. Ze zijn opvouwbaar zodat u ze makkelijk kunt opbergen.

Bekijk alle assortimenten
Power+ Assortiment